Friday, May 12, 2006

A Droopy Piece of Coral

Reilu viikko sitten tämä vaikutti hyvältä idealta:

A little more than a week ago this seemed like a good idea:

coral_crochet

Sitä se ei kuitenkaan ollut.

Obviously it was not.

coral_scarf

Hei äiti, minkä korallinretaleen olet tekaissut?

Hey Mom, what is this supposed to be - a piece of droopy coral reef?

coral_scarf2

Miten tätä oikein pidetään?!

How are you supposed to wear this?!

Tarkoituksena oli tehdä keväthuivi äitienpäivälahjaksi. Väri ei ole oma suosikkini, mutta mitä sitä nyt ei äitinsä eteen tekisi! Valitettavasti virkkaaminen on vähän rasittavaa ja eikä lopputulos ole mieleen. Ei tarpeeksi hörhö, mutta ei myöskään tarpeeksi asiallinen. Äitienpäivä ylihuomenna, mikä neuvoksi? (No joo, eihän se kuitenkaan ehdi ajoissa perille... pitäähän sen vielä matkustaa Suomeen asti). Mitä jos huiviin lisäilisi vähän jotain kukkia tai jotain?

This was supposed to be a cute Mother's Day gift for my mother. This colour is not one of my favourites, so maybe that casted a bad vibe over the project... I also very much prefer knitting to crochet. The scarf is not frilly enough, but it is not serious either. Now what - Mother's Day in Finland is day after tomorrow. (Well the scarf wouldn't have made it anyway, it still has a couple of thousand kilometers to travel to it's destiny) What if I add some flowers?

5 comments:

Anonymous said...

No mutta mitä ihmettä? Sehän on kiva! Minä ainakin ilahtuisin! Ja tuo mekko tyttösi päällä on ihqu! Itsetehty?

Marsvin

särmä said...

Minusta se on oikein kaunis noinkin:)

Minna said...

En tiedä, onko sitten silmissäni vikaa, mutta minustakin tuo näyttää ihan kelpo huivilta. Tietenkin, jos se ei ole vastaanottajan oloinen, niin se on eri juttu, mutta huivina itsessään aivan käyttökelpoinen minusta. :)

KirsiÄr said...

Ensinnäkin: se on aivan kelpo huivi.
Toisekseen: äitien tehtävä on ottaa ihastellen vastaan kaikki lapsukaisen (ikään katsomatta) tuotokset.

mari said...

Marsvin: Kiitos kysymästä! Ihan omaa tuotantoa. Laitankin siitä paremman kuvan!

särmä: kiitos!

minna: Joskus kai iskee ylikriittisyys... tai ehkä ongelmana on että se on saajansa mutta ei tekijänsä näköinen. Mutta sitä nyt ei kannata alkaa tässä analysoimaan ;-)

kirsiär: hyvä pointti! Eli nyt saa riittää turhat ininät, ja pistän huivin postiin. Olen minäkin ihastellut vaikka mitä kuivasta makaronista askarreltuja korurasioita! :-D