Saturday, May 20, 2006

Surprise Gifts

Kun tulin keskiviikkona töistä kotiin, minua odotti yllätyspaketti. Eräs ystäväni oli ostanut minulle Saksasta sukkalankaa! Ihanaa! Ensimmäinen itseraidoittuva lankani ja ensimmäinen Regia-lanka! (Väri on Regia Tibet Color 4066)

When I got home on Wednesday, I had a surprise gift waiting for me. A friend of mine had sent me Regia sock yarn she had bought from Germany. So exiting! My first seft-striping sock yarn AND first opportunity to try Regia yarn! (It's Regia Tibet Color 4066)

Regia Tibet 4066

Edellisenä päivänä oli posti tuonut toisenkin paketin: siskoni lähetti puuttuvan langan Mamluke-sukkia varten ja oli laittanut bonuksena mukaan Tallinnasta ostamansa Addin 2,5mm:n sukkapuikot. No ei mennyt kauaakaan kun näiden Saksalaisten kohtalo oli sinetöity ja sukat alulla. Teen miesten sukat, 64 silmukkaa puikoilla. Tämä itseraidoittuvalla langalla neulominen on hyvin viihdyttävää ja Addit ovat ihanat, todella painavat mutta liukkaat kuin olisivat öljytyt.

The day before I had got another package: my sister sent me some yarn to finish the Mamluke socks and some 2,5mm Addi dpns she bought from Tallinn. Wow! Of course it was a matter of seconds before the faith of the two Germans were joined. I'm making man-size socks with 64 stiches. Quite entertaining, this self-striping yarn business. And I'm loving the Addis... they are very heavy, but oh so slick and fast!

wroom!

6 comments:

Villasukka said...

Hei, tuossa kuvassahan sulla on paita ja lanka ihan sävy sävyyn!

sirpale said...

Uusi värituttavuus, hauska.

verano said...

Heh, mäkin kiinnitin huomioni paidan ja langan yhteensopivuuteen :)

uhoava gnu said...

Ihana lanka!
Addi-sukkapuikkoja olisi kyllä kiva kokeilla!

Kaisakaisa said...

Kiinnostavan näköistä ja hyvän väristä lankaa. Viimeinen kuva raidallisesta langasta ja paidasta sekä liikkeessä olevasta kuvasta on hilpeän näköinen.

Blogin ylläpitämisessä on sekin kiva puoli että arjesta tulee otettua enemmän kuvia ja kamera on koko ajan käsillä. Esimerkiksi tällaiset moniraitakuvat on ihan aarteita ja sellaisia tuskin tulisi kuvattua (ainakaan minun) ilman bloggaamista.

mari said...

villasukka ja verano: hehheh, olisikin kiva jos oikeasti jaksaisin miettiä noin pukeutumista! Se oli kyllä ihan sattuma, huomasin itsekin vasta kun latasin kuvia koneelle.

uhoava gnu: addit on ihanat

kaisakaisa: ihan totta! Minäkin revin kaiken irti rupuisesta digikamerastani. Tuskin tulisi muuten sitä niin käytettyä... :-)