Thursday, September 11, 2008

Hi honey I'll just go buy some cigarettes....

Oh well I haven't smoked in ten years, but anyway... "Tomorrow I'll show you some new WIPs and new socks!" Give me a break!!! Sorry for this unprogrammed but long pause. Today I felt the urge to blog again. Wheee! Wait and the inspiration comes. Unfortunately I did not have many minutes of light to take pictures, so I'll have to save the half a dozen of socks til next weekend!

No joo, en enää ole polttanut kymmeneen vuoteen mutta olo on silti kuin olisin lähtenyt tupakanhakuun ja jäänyt sille tielle! "Huomenna lupaan vilauttaa puikoilla olevia uutuuksia ja uusia sukkia"- ja häipyy kuukaudeksi. Eipä noloa! No, tänään taas iski blogi-inspis, mutta valitettavasti tehokasta valokuvausaikaa töiden jälkeen ei montaa minuuttia ollut, eli suuremmat esittelyt jäävät viikonloppuun. Uusia sukkia on puoli tusinaa!

lailas sock wip

Now I'm knitting Laila's socks by Nancy Bush

Nyt neulotaan Lailan sukkia.

cabled cowl pattern

And I'm wanting to be knitting the cabled cowl (pattern by Blue Sky Alpacas - I ordered my copy from kpixie.com)

Mutta huvittaisi neuloa tätä kaulavärkkiä.(Ohje on Blue Sky Alpacas - firmasta, oman kopioini tilasin kpixie.com nettikaupasta. Jos tilaa vaan ohjeita niin postimaksut olivat vain kuusi amerikanrahaa)

sockyarn trio

And I'm admiring some sock yarn I bought before summer holiday. Oh I just had to have the one in the front. (It's from Castle Fibers). I even dreamt about it. It's so koiguesque, isn't it? (Not that I have ever seen real Koigu in my life, but anyway, I can always imagine)

See you in a couple of days. Or not?! Just kidding.


Ja jaksan vielä ihailla ennen kesälomaa ostettua sukkalankatrioa. Wollmeise on ihan legendaarista, mutta etualan lanka jotenkin vetosi niin että se jopa hiipi uniini ennen ostopäätöstä. (Langan teki Castle Fibers). Väri on jotenkin niin koigumainen! (Ei niin että olisin joskus Koigua ihan livenä nähnyt, mutta kuvittelen osaavani kuvitella).

Nähdään taas parin päivän päästä! Or not?

8 comments:

Joana said...

Oi!!
Lindo cachecol, feito para esquentar mesmo!!!
Beijos
Joana

Marsvin said...

Heh, nähdään vaan! Ihanat Lailat!

heidi said...

Hauska nähdä taas! Lailoista tulee ihanat. Värit ovat täydelliset malliin.

KristiinaS said...

Kiva kun taas käväisit linjoilla:)
www.tiinas.vuodatus.net

Minna said...

Hei, sulla on blogissa sama aikavääristymä kuin mulla! Varmaan joku Blogger-bugi...

Ulli said...

well, all i can say if it takes a little break for you to come up with these fantastic looking socks than that is more then fine with me....
(happy to see you back!)

tiennie said...

Glad you're back! Great great socks!

Anonymous said...

I'm glad you're back! I love the colors you're using for Laila's socks!