Sunday, April 30, 2006

Logcabin Calling

logcabin wip

Tänään yllättäen UFO-kasan pohjalla koomassa ollut hirsimökkitekniikkalla tehty puuvillainen peitto kutsui minut kimppuunsa. Sehän onkin viittävaille valmis, ja kun se on aloitettu jo vuosia sitten niin pitäähän sen kutsua kuunnella. Saisinkohan sen huomiseen valmiiksi....?

All of a sudden an almost finished logcabin blanket started to call my name, from the bottom of the UFO pile. And as it is my oldest UFO - I should not ignore such attention, shouldn't I? Maybe I could finish it by tomorrow?...

logcabin hand

19 comments:

Ava said...

I love this blanket! What pattern are you using? Great use for left over yarn.

Villasukka said...

Tosi kauniit värit - sointuvat hyvin yhteen.

Rachel said...

I love this blanket! It looks so cozy.

Anonymous said...

Hieno! Kuka tekis mulle tollasen ;D

Marsvin

Terhi said...

Aivan ihana, täydelliset värit!

Krista said...

Mieletön! Voi kun ihailen tullaista pitkäjänteisyyttä, että jaksaa neuloa noin monta samanlaista ja sitten vielä jaksaa ommella ne kiinni toisiinsa! Tosta tulee tosi hieno!!!

Minna said...

Oijoi, mielettömän hieno! Kauniin harmoniset värit.

ainaoikein said...

Uuuh, hiano! Mitkä on strategiset mitat peitolla?

elisa said...

Oh Mari, it's so amazing.. i love all those colors matched perfectly each others. After watched it, my bf asked me to knit a same one!

mari said...

Kiitos kaikille kommenteista!
Thanks for your kind comments!
:-)
ava: I had no real pattern. I learnt how to do logcabin from a www.masondixonknitting.com post, and more or less invented the rest.
krista: ajattele toiselta kantilta: loputtomia tunteja täydellistä ja täysin aivotonta neulontaa: saumojen ompeluunkin saattaa parhaimmillaan olla vuosien matka! (kuten tässä tapauksessa :-D)
ainaoikein: en ole vielä mitannut lopullisia mittoja, tarkoitus oli tulla (yhden hengen)sängynpeitteen kokoinen, mutta epäilen että tuli vähän nafti siihen tarkoitukseen.
elisa: thanks! the matching colours were not very well planned: I basicly went to the yarn shop and bought cotton yarn in all the colours I liked!

routa said...

jos on nafti, niin tee reunakaitaleet, ehdottaa hän joka kateellisena katselee, miks tänään on löytynyt blogiesta semmosia kaikkia kivoja juttuja, mihin mä en löydä aikaa nyyh.
niin vihreän ihanuuden kuvaa jän innolla odottamaan (tee se print o wave myös)

aja said...

Oh wow, that looks so great!!

Annelie said...

Beautiful blanket! Very inspiring, both colors and pattern.

musta lammas said...

Ihana peitto! Pidän väreistä, vaikka niitä on monta, peitto ei kuitenkaan ole liian riemunkirjava. Tekisi mieli tehdä tuollainen itsekin... taidan tosin harjoitella ensin lasten vaunupeiton kokoisella.

shobhana said...

wow! wow! wow! i can'tbelieve how gorgeous this is!

Di said...

Beautiful colours! wonderful work- it definitely deserves to be finished. (Found you via My life in Stitches)

Cara said...

Excellent work - colorwise and knit wise. Thank you for sharing!

mari said...

Thank you once more for your nice comments!

Kiitos vielä kaikille ystävällisistä kommenteista!

Ann said...

Mari! This is just brilliant! Congratulations on a spectacular creation. I just posted a link to your blanket on the Mason-Dixon Knitalong site, www.masondixonkal.blogspot.com.