Sunday, April 16, 2006

Swatching

handpaintedyarn swatches

Ainoa aikaansaannokseni sitten viime postauksen ovat nämä mallitilkut handpaintedyarnin langoista.

Only thing I have managed to do since my last post are these swatches of handpaintedyarn.

6ply merino swatch

Tämä paksu merinolanka on vähän liian kirjavaa minun makuuni. Lanka on kyllä ihanaisen pehmeää. Siitä tulisi kiva kaulahuivi. Siis ensi talveksi. Tai jotain tämän tyyppistä. Mallitilkku on muuten neulottu kutosen puikoilla.

This 6-ply menino is a bit too variegated for my taste. But the yarn is wonderfully soft, and it would make a nice scarf, for next winter... or something like this? (The swatch was knitted with 6mm needles)

ejido swatch

Tämä näyttää juuri siltä kuin kuvittelinkin. Perheen pienelle neidille sopivan karkkista. Puikot 5,5mm.

These colours line up the way I expected them to. Just enough candy-like for the youngest girl in the family. Needles 5,5mm

laceweight swatch

Ja tässä onkin jo selvästi malli haussa... menenkin tästä luomaan 7+(11x12)+1+7=147 silmukkaa. Kolmosen puikoilla! Tsau!

And here we are already searching for a pattern... I'm off to cast on 7+(11x12)+1+7=147 stitches, with 3mm needles. Bye!

6 comments:

routa said...

koivunlehti näyttää nätiltä, mutta älä luovu print o wavystä, tai miten se nyt taas kirjuutetiin. tuo print o olis myös hyvännäköinen tuosta vihreestä.

Jody said...

Ummm, lace. It looks wonderful

They have some beautiful colors in lace weight, are you enjoying working with it?

uhoava gnu said...

Kauniita mallitilkkuja! Tuo mustikankirjava näytti nätiltä kyllä minusta.

aja said...

I actually love the variegated, such nice colors! Also, I am always impressed with the lace work!

mari said...

routa: tämä koivunlehtikuvio on niin ihanan simppeli, että se tuntuu nyt oikein sopivalta! Print O'the Wave on tietysti näyttävämpi malli, mutta nyt ei hermot riitä kaavioiden seurailuun.

jody: actually I have quite little experience of knitting with laceweight yarn. This one is single ply and sometmes it gets scaringly thin, but so far hasn't snapped once. What i really love about this yarn are the "bleached" spots, they create a nice and subtle variegated effect.

uhoava gnu: onhan se kiva! Mutta minulla on aina ongelmana se mitä noista kirjavammista langoista tekee? Olen sillä lailla rajoittunut! :-D

Sia said...

Tuo koivunlehti on aivan upea tuon vihreän langan kanssa tai toisin päin!