Monday, January 16, 2006

The French Do It Better

Voi VISA-kortti raukkaa! Nyt ovat ilmestyneet Phildarin uudet kevätmallistot. Sekä naisten että lasten mallit. Ja sivu on pistetty kokonaan uusiksi, nyt voi koko katalogin katsoa läpi, ja joka mallista kerrotaan lanka, sen koostumus ja suositeltu puikkokoko. Ja jopa lasketaan langan hinta, mikäli siis käyttää Phildarin lankoja. Erinomaista palvelua! Ja mallitkaan eivät näytä hullummilta. Phildarin lasten mallit ovat ehdottomasti kestosuosikkejani.

My poor VISA. The new Phildar magazines are out. Both for women and children. Their site is completely renewed, now you can browse all the patterns in the magazine with more detail and see clearly which yarn they use, what is it made of and which needles you are supposed to use. And they even calculate the cost of the yarn for you - if you a using the recommended one, that is. Excellent service. And the patterns don't look bad either. The phildar patterns for children have been my favorites for a long time now.

5 comments:

Minna said...

No, voi. Nyt alkoivat tuon yhden vanhankin katalogin neuleet houkuttelemaan, kun kuvista saa paremmin selvää. :)

tikru said...

Kiitän. Ihania neuleita. Uusi löytö mulle.

mari said...

Minna: Joo, se oli aika paha. Mulla ei noista viime talven (naisten) lehdistä olekaan yhtään... ja sieltähän olisikin löytynyt nyt vaikka mitä tekemisen arvoista. Tilasin nyt kuitenkin vain nuo uutuudet... :)

Tikru: Eipä kestä, ilo johdatella muitakin tällaisten houkutusten ääreen. Ja neuleet on aivan mielettömän hienosti viimeistelty. Siinä ei saumat kupruile eikä resorit repsota!

amelie said...

Sinut on haastettu. :)

Sanni said...

Amelie kerkesi, olisin haastanut minäkin.