Saturday, January 28, 2006

A Little Bit of Distraction

Tuo edellisen postauksen raitapaitaidea meinasi jo viedä yöunet. Sormia oikein syyhysi päästä testaamaan tuota langanyhdistämistekniikkaa. Mutta, mutta, se ei todellakaan nyt käynyt päinsä (joo, se huivi). Niinpä päätin harhauttaa itseäni tekemällä pari päivää jotain ihan muuta!

The fine stripe obsession kept getting worse and worse (and I could not start it now, because of the stole) , so I decided to distract myself with something completely different.

My So-called Scarf WIP

Ostin Lontoosta jo melkein vuosi sitten kaksi kerää Noro Silk Gardenia (väri 204). Olin siellä pikaisella matkalla (enkä ostos-sellaisella) mutta onnistuin jollain tauolla tekemään pikaisen täsmäiskun . Blogeissa oli suitsutettu tätä Silk Gardenia ja pakkohan sitä oli päästä ihan livenä hiplaamaan. Mutta usein taitaa ongelmana olla näiden vähän hintavampien lankojen kanssa se , että ei niitä tohdi montaa kerää ostaa. Minullakaan ei pokka riittänyt kuin kahteen. Ja mitä sitä sitten 100 grammalla tekee. No ei paljon mitään. (Mainittakoon että olen useammin kuin kerran olut viittä vaille tilaamassa lisää samaa väriä e-baysta, jotta saisin siitä esim. Clapotiksen aikaan... mutta tarjolla on yleensä kymmenen kerän satseja, eli siitä jäisi sitten taas yli pari hassua kerää!) Päätin tehdä My So-called Scarf:in.

I bought this yarn in London almost a year ago. I was there on a short trip for work and managed to do some rapid yarn shopping. I had read so much about Noro Silk Garden in the blogs that I just had to have an opportunity to fondle it in real life. But the problem with these more pricey yarns is that often you buy just a few skeins and there are not that many things you can do with 100g. of yarn. Finally I decided to do a My So-Called Scarf.

My So-called Scarf Stitch Detail

Mallineule on mielenkiintoinen, ja helpompi kuin miltä se näyttää.

The stitch pattern in this scarf is really interesting and actually quite simple after you get used to it.

Silk Garden 204

Silk Garden on ihanaa lankaa. Mutta minulla ja Silk Garden kaksnollanelosella on yksi ongelma. Ja sen nimi on persikka. Tuolla se lymyilee, allaolevan kuvan vasemmassa laidassa...

I love the yarn. But me and Silk Garden 204 have one unsolved problem. It is called peach. See it lurking on the left in this photo?

My So-called Scarf Stitch Detail 2

2 comments:

tikru said...

Ooh.. onpa kaunista jälkeä. Mä näin heti Phildari-imitaation hihaa tuossa ;)
En ymmärrä miks sitä persikkaa tungetaan vähän joka kirjavalankaan, kun sei tod sovi useimpiin ja harva siitä sinällään pitää. Mut ehkä lankatehtailijat piilosyöttää persikkaa meille :) Se on varmaan kuuminta hottia pian.

mari said...

tkru: Juu, persikka, aprikoosi ja lohi ovat lempi-inhokkejani väreissä. Muuten maistuvat kyllä!