Friday, January 20, 2006

Half Way Done

print othe wave texture

Eilen illalla sain kymmenennen mallitoiston Print O'the Wave - huivista valmiiksi. Eli 50% mittarissa! Tuntuu että olen neulonut tätä jo ikuisuuden.... jos tämä olisi maraton, olisiko pahin edessä vai takana? No tietysti heti tutkimaan:

"Your mental attitude is crucial for marathon running, if you can cope with the stress of HITTING THE WALL, this is the fatigue that you feel during the second half of the race, you are more likely to endure the race and run to your full potential."

No niin. Eli siis pahin on edessä. Ei se mitään, olen henkisesti valmistautunut! Olenhan? Porkkanana ovat ne sata uutta projektia jotka saan aloittaa kun tämä on valmis.

Yesterday evening I completed the tenth pattern repeat of the Print O'the Wave Stole. I feel like I've been knitting this for ever now... if I compared it to running a marathon, would the worst part be ahead? I had to do some research:

"Your mental attitude is crucial for marathon running, if you can cope with the stress of HITTING THE WALL, this is the fatigue that you feel during the second half of the race, you are more likely to endure the race and run to your full potential."

Oh, well, so now we know what to expect. Nothing to worry about, because I am mentally prepared! Aren't I? What drives me are the hundred of new projects I can start once this is finished!

print othe wave 20/01

PS. Tilasin vuodenvaihteen aikoihin huivin neulomista silmällä pitäen addit ja-vähän-jotain-muuta-pientä-kivaa Martinas Bastel- & Hobbykiste:stä eikä vieläkään ole kuulunut pakettia. Sain viestin että se on lähetetty 5. tammikuuta. Kauanko Saksasta Portugaliin voi posti kestää? Onko jollain kokemusta samasta firmasta? Alkaa hermostuttaa. Kohta on huivi valmis... enkä se jälkeen varmaan ihan heti tarvitse 2,5mm:n pitkää pyöröpuikkoa....

4 comments:

Minna said...

Nopeastipa tuo huivi edistyy! :)

Olen tilannut Martinalta kerran, eikä ainakaan silloin ollut kovin nopea toimitus. En nyt varsinaisesti muista, kauanko toimitukseen meni, mutta oli se mielestäni ainakin 1,5 viikkoa, ellei enemmänkin.

KirsiÄr said...

Nyt on enää loppuponnistus edessä. Kiri-kiri! (Ystäväni juoksi maratonin ja sanoi, että katsojien kannustuksella oli ihmeellisen suuri vaikutus tsemppaamiseen)

Minunkin tilaukseni Martinalta viipyi postissa varmaan parisen viikkoa. Ehkä Saksan posti on p-e-r-u-s-t-e-e-l-l-i-n-e-n. Muukin posti sieltä liikkuu toisinaan aika nihkeään.

mari said...

Kiitos kannustuksesta!

Ehkä Saksassa on normaali- ja pikapostin lisäksi joku supersäästöhidasteluvaihtoehto... kauankohan pitäisi malttaa odottaa ennekuin alkaa hillitön sähköpostipommitus? 30 päivää max.?

Stricker said...

Kyllä mullakin meni Saksan sisällä muistaakseni viikon verran ja normaalisti paketit tulevat yhdessä päivässä. Mutta se voi just olla joku sellainen juttu, että heillä on noutopalvelu, joka ei hae ehkä jopa päivä tms. Ja välillä posti kyllä matoilee oikein kunnolla ... varsinkin silloin, kun lähetystä odottaa kuin kuuta nousevaa :-).