Sunday, March 19, 2006

Fortissima Colori Socks alias Lichen Ribbed Socks

fortissima colori socks side

pattern: Lichen Ribbed Sock in Knitting Vintage Socks by Nancy Bush
yarn:
Fortissima Colori Socka Color, colour 2419 , about 70g. (less than one ball)
needles: 2,5mm

fortissima colori socks

kommentit: Ihana lanka! Ihana malli! Rakastan walesilaista kantapäätä ja tätä tähtikavennusta kärjessä. Sukat ovat melkein täydelliset. Aivan täydelliset ne olisivat, jos olisin neulonut ne 2,25 mm:n puikoilla 2,5mm:n puikkojen sijasta. Tarvetta välikoon puikoille selvästi löytyy!

comments: I love this yarn! I love this pattern! I love the Welsh heel and the Star toe! These socks are almost perfect. They would be absolutely perfect, if I had knitted them with 2,25 mm needles instead of 2,5mm. I think I have to get a set of those now!

fortissima colori socks heels

fortissima colori socks toes

7 comments:

jacqueline said...

i can see why you love them...they are absolutely gorgeous! well done

tikru said...

Miten tuo kantapää eroaa siitä perinteisestä?

Sukat on tosi kauniit. Pitäisköhän munkin testata jotain ohutta lankaa..

Villasukka said...

Mielettömän upean väristä lankaa! Ja sopii juuri nuihin sukkiin. Pitänee hommata tuo kirja, kun olen nähnyt niin monet niin upeat sukat juuri tuosta kirjasta.

Tarja said...

Täydellisen näköiset sukat!

KirsiÄr said...

Kyllä onkin kaunis väri. Joko on välikoon tilaus sisässä? Minä olen jo puikkoni saanut, mutten ole vielä ehtinyt testaamaan.

mari said...

jacqueline: thank you! :-)

tikru: alhaalta katsottuna se on ikäänkuin puoliympyrän muotoinen, eikä laatikkomainen niinkuin tavallinen (suomalainen) kantapää. Ja sitten siihen kuuluu tuo nurin neulottu saumarvi taakse keskelle.

villasukka ja tarja: kiitos!

kirsiär: No ei ole vielä välikoon tilaus ssällä. Olen tehnyt lupauksen etten tilaa mitään ennenkuin saan Saksasta sen Martinan tilauksen tai rahat takaisin (nimim. jo joulukuusta 2005).

Päivi Eerola said...

Ihanat sukat!