Monday, September 17, 2007

Déjà vu - only better!

jitterbug sock number one

Tuttu malli, mutta parempi lanka ja se, että osaan nykyään neuloa palmikoita ilman apupuikkoa, tekee tästä paljon mukavampaa.... Ensimmäinen sukka valmistui kuin itsestään!

An old pattern, but lovelier yarn and the fact that nowadays I can cable without a cable needle, make this one so much better... The first sock almost knitted itself up!

14 comments:

KristiinaS said...

Oh, nätit sukat. Ja oih, aikas helpon näköinen tuo palmikko-ohje ilman apupuikkoa. Heti täytyy kokeilla. Jos se onnistuu niin taitaa olla kiva tehdä palmikoita. Kiitos vinkistä.

Pikku- Kettu said...

Vautsi! Aikas ihanan näköinen sukka. :)

uhoava gnu said...

Herkku!

Anonymous said...

Ihana väri ja sukkamallikin! Minäkin opin palmikoimaan ilman apupuikkoa viime projektissa! Ensin oli hidasta ja tiukkaa, mutta sitten helpottui ja nopeutui.

Marsvin

mennahuu said...

Hieno sukka! Jitterbug on tosi ihana lanka, vaan niin turkasen kallis. Minä laiskuri opin muuten jo parikymmentä vuotta sitten neulomaan ilman palmikkopuikkoa. Ihan vaan siksi kun olen laiska...

upa said...

Mahtavan upeat. Kaunis väri ja tyylikäs toteutus...

Ava said...

Oh, I love it! and the color!

mrg said...

Bela meia!

gomitolina said...

Hi! Your blog is very nice, and your socks are wonderful! Could you explain me how you put the colored stripes with the percentage of progress in your WIP?
I would like to put them in my blog.Thanks.

Lolly said...

I love it!

Dove Knits said...

Very lovely socks!

mari said...

kiitos! thanks!

gomitolina: please send me your e-mail!

gomitolina said...

Thank for your reply. I succedeed by myself. Bye!

fluffbuff said...

Wow, you are really knitting those socks fast and they are all coming out beautifully!

BTW, I've been trying to reply to your last couple of comments but my emails get bounced back. I don't know if the problem is at my end or yours, but I thought I'd let you know.

Have a good week!