Sunday, July 16, 2006

La primera pregunta es: Qué es más macho: german sockwool or crocheted circle?

meandlaurie

Viime viikon huipentuma oli Laurie Andersonin konsertti torstaina. Ihana!

The high point of last week was a Laurie Anderson concert on thursday. It was awesome!


opal sockwool

Hyvänä kakkosena on tämä postissa tullut laatikollinen saksalaista sukkalankaa. Tilasin Mariannes Opalwolle -nimisestä kaupasta. Tilauksen kanssa ei ollut ongelmia, vaikka maksaminen pitikin hoitaa tilisiirtona. Laatikosta löytyy pääasiallisesti Opalin lankoja: seeprakuvioista (Regenwald Zebra), ihan yksivärisiä sekä ihana harmaasävyinen käsinvärjätty vyyhti. Tilasin myös kaksi kerää Regia 3-fädig tosiohutta sukkalankaa. Se on kuin luotu meille Vintage Sock-faneille.

I was also very enthusiastic about this package: a box full of german sock wool I had ordered from Mariannes Opalwolle. These are mainly Opal yarns: Regenwald Zebra, Opal UNI and a lovely handpainted one in tones of gray. I also got some Regia 3-ply, which I think will be perfect for some Vintage Socks.

i can crochet a circle

Ostin uuden 3 mm:n virkkuukoukun , ja nyt virkkaaminen sujuu vähän paremin. Sain jopa ympyrän aikaan. Nyt luulen kuitenkin että jätän kukkahörhöilyt väliin ja teen virkatun Japanin lipun!

I bought a new 3 mm crochet hook and it works better. But now I'm thinking about skipping the flowery stuff and making a crocheted flag of Japan!

6 comments:

KirsiÄr said...

Ai meille on olemassa riittävän ohutta sukkavillaa? Kiva, nyt sitten pitää yrittää tuota metsästää. Laurie Anderson tuo mieleen 80-luvun ja Ruotsin radion erilaiset musiikkiohjelmat. Vieläköhän se seukkaa Lou Reedin kaa...

mari said...

No testaan että saisiko tästä niitä Vintage-malleja, joihin suositellaan 2mm:n puikkoja. Lankaa on 260m /50g (normaali Regia 420m / 100 grammaa) eli on se jonkun verran ohuempaa. Värivalikoima oli kyllä aika suppea.

Kai Lou ja Laurie ovat vielä kimpassa, en ole ainakaan kuullut mitään huhuja! :-D

aja said...

Nice shirt! ;) That red yarn makes me happy, it just pops right out!

heidi said...

hei vaan,

halusin sanoa kiitos,
olen viimenkin löytänyt lempiblogini.
omaa olen turhan laiska perustamaan,
mutta luen tätä sinun ja nautin siitä!!

mari said...

aja: thanks it´s my favourite! :-)

heidi: ooo - kiitos (punastuu) - ja tervetuloa!

Anonymous said...

Japanin lippu!? ;-)))

Marsvin