Sunday, July 16, 2006

Porto min.21ºC / max. 36ºC

Vaikka lämpötilat tällä hetkellä ovatkin aika -köh- kesäisiä, haaveilen silti syksyn villapaidoista. Interweave Knitsin syysnumeroa voi jo ihailla täällä.

Listalleni pääsivät heti:

Equinox Yoke Pullover - Michele Rose Orne
Supernova Pullover - Norah Gaughan
Weekend Pullover - Véronik Avery
Gatsby Girl Pullover - Jodi Green

These four jumped straight to my to do- list from Interweave Fall 2006 Preview. It is really hot here, but that doesn't stop me from drooling over these designs.

4 comments:

Minna said...

Ihan samoilla linjoilla noiden mallien suhteen. :) Lisäksi pitsihuivi näytti kivalta – vähän niin kuin Flower Basket Shawl (joka sekin on vielä tekemättä).

Vähän samoilla linjoilla myös lankojen kanssa: tuo Opalin petrolinvihertävänturkoosihtava näyttää tutulta. Luulen kuitenkin, että tähän loppuu yhtäläisyydet, koska sille on suunnitteilla malli ihan omasta päästä!

mari said...

Joo, tulisipa se lehti jo! :-)

Oho - oma sukkanalli! Minä vielä toistaiseksi pitäydyn näissä Nancy Busheissa. (Saitko muuten jo ne Pomatamotups-sukat jo tehtyä?)

Anni said...

Onpas kauniita malleja. Onko tietoa, mistä tuota lehteä saa Suomesta. Vai onko tilaus ainut vaihtoehto.

mari said...

Anni: Minulle tulee lehti kotiin, täältä Portugalista sitä ei muuten saa. Helsingissä olen nähnyt ainakin Akateemisessa. Ja monissa nettikaupoissa myydään irtonumeroita eli ei tarvitse mitään vuosikertaa tilata, jos ei halua.

Kurkkaa esim. täältä:
http://www.getknitted.com/acatalog/Simply_Knitting.html