Saturday, February 10, 2007

Happy Shopping

project spectrum sock box 2

Nyt alkaa Project Spectrum-laatikko olla jo aika täynnä. Kuten jo eilen mainitsinkin, täydennystä tuli Rohrspatz und Wollmeisesta.

Now my Project Spectrum box is starting to look fuller! As I mentioned yesterday, part of the new sock yarn stash is from Rohrspatz und Wollmeise.

glorious wollmeise sockyarn

En pysty sanoin kuvailemaan miten ihanaa tämä lanka on. Värit ovat aivan uskomattomia ja lanka on silkkisen pehmeää ja tuoksuukin ihanalta (Kyllä, nuuhkin lankaa, ja usein!). Ja vyyhdissä on huikeat 150 grammaa tätä taivaallista tavaraa! Haluatteko nähdä tarkemmin?....

I can't put into words how wonderful this yarn is. The colours are unbelievable and it is silky and soft. And smells great, too (Don't you all sniff yarn?). And there's a whole 150g of loveliness in each hank! Let's take a closer look, shall we?

wollmeise veilchen - violet

Tämä väri on nimeltään Veilchen - Orvokki.

This colourway is called Veilchen - Violets.

wollmeise wellensittichvogelfeder - budgerigar feather

Tämä on Wellensittichvogel - Undulaatinsulka. (Luultavasti haluaa isona Pomatomus-sukiksi).

This one is Wellensittichvogelfeder - Budgerigar feather. (I'm so going to knit Pomatomus socks with this one)

wollmeise wilder mohn - wild poppy

Viimeisenä oma suosikkini Wilder Mohn - Villiunikko. Mutta älkää vielä pyyhkikö näppäimistöa kuivaksi - lisää on tulossa...

Last but not least my own favourite Wilder Mohn - Wild Poppy. But do not wipe the drool off your keyboard yet - there's more!

project spectrum sockyarn solids

Tilasin myös yksivärisiä lankoja, Wolhalla-nimisestä hollantilaisesta nettikaupasta. Mainio uusi tuttavuus. Valikoima on hyvä, sivut selkeät, palvelu pelasi ja langat tulivat siististi pakattuina perille. Kuvassa komeilevat Lorna's Laces Bold Red, Opalin Mangonkeltainen (väri 03), Regian Fuchsia (väri 1077), sekä Mustaa (ah) Regia Silk-lankaa (väri 099). Sanoisin, että olo on aika kylläinen.
:-)

I also ordered some solid coloured sock yarn from Wolhalla. This was the first time I used this online shop, and I have to say I was very pleased. They have an ok selection and I was very happy with the service. In the picture you see Lorna's Laces in Bold Red, Opal Mango Yellow (colour 03), Regia Fuchsia (colour 1077) and two skeins of Regia Silk in Black (awwww). Let's say that I feel satisfied.
:-)


project spectrum sock colours

27 comments:

.k said...

oi. ihanaa punaista, ihanaa keltaista..
kevät tulee!

uhoava gnu said...

Ihanan näköistä..!!

tikru said...

Sä oon J U L M A!

Anonymous said...

Kyllä kutojan nyt kelpaa!

Marsvin

makepeace75 said...

Jestas sentään, ei noin ihania lankoja olekaan. Onneksi en omista luottokorttia.. :D En edes osallistu hamstereihin.

Terhi said...

Voi kauheaa. Ei tälläistä saisi julkisesti esitellä. Ihan liian ihania lankoja lakkolaiselle!

mennahuu said...

Ihan epistä! Nyt ei nukuta yhtään kun pitää miettiä mistä tilaisi yhtä ihania villoja!

heidi said...

Uuh ja aah. Nyt kyllä menen ja avaan ihan tietoisesti noiden molempien kauppojen linkit.

Lappis said...

Voi minkä teit!

Kristiina S. said...

Muut on jo sanoneet kaikki ihanat kehut langoista. Mutta mutta, edellisessä postauksessa on se ihana paketti: oliko nuo langat siinä? Vai oliko se vain kuvausrekvisiitta?

Katiija said...

Kyllä sinun kelpaa *hieman kateellisena* värit on ihania, nyt loppuu sanat jo kesken!!

Hugues said...

Aivan ihania lankoja! Tuli hirveä himo... ;)

villasukka said...

Sateenkaari! keväällä tekee muutenkin mieli värejä, tämä on parasta mahdollista terapiaa. Unikko on minunkin suosikkini!

Hanna said...

Nyt pitää hakea rätti näppiksen kuivaamiseen...
Wolhalla on tuttu kauppa ja heti kun kuu vaihtuu tilaan itselleni lisää Lornaa. Kunhan näen miltä nuo Wollmeissen langat näyttävät neulottuina, taidan päätyä tilaamaan noitakin lankoja.

Eihän ihmisellä voi olla liikaa lankaa eihän? Minä kyllä lupasin tilata samalla Lornaa myös mummille, jolle kehuin lankaa liiankin vuolaasti.

Lankavuori said...

Upeita lankoja! Väriterapiaa suorastaan.

tinna said...

Oi voi, melkein tulee sellanen olo että vesi herahtaa kielelle, miksei lankoja voi syödä... Niin herkullisen värisiä lankoja!! :D Tulee ihan kevät mieleen!

mari said...

Kiitos kommenteista!

makepeace75: heheee, molemmat ostokset maksoin ihan EU-tilisiirrolla, eli luottokorttia ei tarvitse :-P
terhi: oho. Hups. ;-)
kristiina s: Ihanta langat tulivat siinä ihanassa paketissa - siinä oli mukana vielä minikokoinen näytevyyhti toista väri (ja toista lankalaatua).
henna: juu, Wollhallassa oli aika kiva valikoima noita almost solid-värejä. Etsin just tätä punaista, sitä ei esim. getknittedissä ollut (ja olisi maksanut aika paljon enemmän).

yuki said...

Beautiful collection-- so envious! :) I hope you enjoy knitting with them!

the daily purl said...

Gorgeous sock yarn!

Pikku- Kettu said...

*kuolausta*

Uskaltaisikohan sitä itsekin lähteä Saksanmaalle virtuaalishoppailemaan.. tietenkin hamsterien jälkeen.

mari said...

yuki & the daily purl: thanks, I can hardly wait for the more colourful Project Spectrum months!

pikku-kettu: voin suositella lämpimästi. Shoppaus kay seuraavasti: laitat Claudialle (siis mestarivärjääjälle) e-mailiä, ja esität väritoivomuksesi (voit myös toivoa haluatko langan tummana, keskivärisenä vai vaaleana). Hän sitten ottaa yhteyttä ja kertoo onko varastossa vai pitääkö hieman odottaa uutta satsia. Maksu tehdään tilisiirrolla. Postomaksut ovat varsin edulliset, minä maksoin tästä satsista muistaakseni 4,5 euroa postikuluja. :-)

hnyberg said...

Ihanaa!!! Et saa koetella lankanarkomaania tolla tavalla! *en saa ostaa lankoja*en saa ostaa lankoja* (mutisen itselleni).

Tosi hieno blogi.

uhoava gnu said...

Onpas edulliset postikulut!
Tilasin just 3 kpl pyöröpuikkoja Suomesta ja tulivat postiennakolla (tilatessani vielä luulin, että voisi maksaa nettipankissa) - lopulta puikot tulivatkin vähän turhan kalliiksi.

Lea said...

Upea sukkalankakokoelma.

mari said...

hnyberg: no minähän olen nyt uhrautunut niitä kokeilemaan, että muut voivat sitten rauhassa ostella helmikuun jälkeen! ;-D

uhoava gnu: joo, oli todella edulliset! Itse asiassa kuoressa taisi olla 6 Euron postimerkki, eli myyjä maksoi enemmän kuin minä!

lea: kiitos! Ja kaikki pitäisi olla neulottu syyskuuhun mennessä - sitten voi ostaa lisää! :-P

Vilma said...

Ihania, tahtoo kans! :P

Palaga said...

Aivan iki ihanan värisiä lankoja!!!

Kyllä sinun kelpaa noista neuloa!