Saturday, December 02, 2006

The Advantages of Multi-Project Mode

Muistatteko kun suitsutin monen samanaikaisen työn etuja? No nyt siitä on hyötyä! En ole saanut viikolla mitään ihmeellistä aikaiseksi, mutta kun päättelin parit marinoitumassa olleet (muuten valmiit) sukat niin avot, johan on esiteltävää! ;-)

Do you remember me blabbing about the positive aspects of having multiple projects going on at the same time? Well now it pays off: I haven't managed to knit almost anything this week, but after weaving in the ends of a couple of socks I had left to marinate, voilá!, here's some FOs for ya! ;-)

Jaywalker Socks II

jaywalker II FO

pattern: Jaywalker by Grumperina in MagKnits
yarn: Opal Handpainted (colour 18), about 70 g
needles: 2mm (for the ribbing) and 2,5mm addi dpns

jaywalker II with shoes

kommentit: aluksi näytti todella lupaavasta, mutta kantapään jälkeen lanka alkoi tietysti tehdä temppujaan, siis sähiköidä! Lanka on tunnultaan oikein miellyttävää, aavistuksen pehmeämpää kuin aikaisemmin käyttämäni Opal langat.

comments: at first everything was going extremely well, but after the heel the yarn started to flash, which annoys me quite a bit. This Opal yarn is very nice to knit with, it seems to me much softer that the other Opal yarns I had used before.

Son's Zebra Socks

son's zebra socks

pattern: - a basic toe up sock
yarn: Opal Regenwald Zebra 50g.
needles: 2,5mm addi dpns

comments: I knitted these socks toe-up, because I wanted to use up all the leftover yarn from these socks. My first idea was to do the socks for my daughter, but the black and white pattern of the yarn didn't work at all for that amount of stitches.

kommentit: Tein nämä sukat kärjestä aloittaen, koska halusin tuhlata kaiken langan mikä kerässä oli jäljellä. Ensin meinasin tehdä pienemmät sukat (tyttärelle), mutta langan mustavalkoinen kuvio ei sopinut lainkaan sille silmukkamäärälle. Syntyi mitä kummallisimpia kuvioefektejä.

son's zebra socks FO

Joyful Hats

joy hats

pattern: none, (the one in the front was knitted from the top down in order to use up all the yarn)
yarn: Joy, single ply 100% merino, two 50 g. skeins (in two different colourways)
needles: 4,5mm aluminium dpns

kommentit: tässäkin oli motiivina loppulankojen tuhoaminen. Rainbow-huivista oli jäänyt kaksi kerää lankaa. Outoa kuinka raidoitus on ihan erilainen eri väreissä!

comments: I made these hats with the leftover yarn from the Rainbow Scarf. I had two 50 g. skeins, one in each colourway. It's curious how the striping is totally different in the two skeins!

*******

regia 5440

Olen yrittänyt olla kiltti neuloja, ja sinnitellä Keefely-lapasten kanssa sortumatta harhateille. (Aina unohdan että kirjoneule on aika tuskaista pidemmän päälle!) Yhtenä iltana oli pakko aloittaa kuitenkin ihan pikkupikkuhetken tällaista pikkupikkusukkaa.... Eikö lanka näytäkin aika herkulliselta? Ei uskoisi että se on ihan normaalia Regian lankaa.

I have tried to behave and only keep knitting the Keefely Mittens (I always have this struggle with fair isle after a while...) But one evening I could not help myself - I had to start this tiny little sock. Doesnt't the yarn look yummy? Socks that Rocks? Lorna's Laces? - no, it's Regia! :-D

*******

Olin Helin salainen ystävä! Viimeinen pakettini saapui loppuviikosta. Oma SNYkin lähetti viime viikolla sähköpostia, paketti on kuulemma matkalla! Ehkä viikonlopun jälkeen.... ;-)12 comments:

Silmukatti said...

Nuo jännät Jaywalkerit ovat tosiaan upean sähäkät, samaa kuosia mustaharmaaraidallisen kissa-neitimme kanssa...

Anonymous said...

Uih, mitkä pipot! Kauniit! Mistä tuota Joy-lankaa saa?

Marsvin

Anonymous said...

Ihania neuleita ja niiiin monta!
Täytynee siis uskoa perimätietoon ja todeta, että kun on monta projektia (minulla ehkä 20) kesken, ne joskus valmistuvat ihan yllättäen!

Upean näköistä myös tuo Regian lanka, yleensähän ovat jotenkin tosi säntillisiä niin väreiltään kuin raidoitukseltaankin. Joka tapauksessa Regiasta tykkään, sillä käytössä kestää tosi hyvin.

Lapset taitavat kulkea nyt naapuruston komeimpina noissa pipoissa :)

mari said...

marsvin: Joy-lankaa sai lähilankapuodista täältä Portosta, mutta se ilo loppui heti alkuunsa. (hehe) Lankaa oli todella pieni erä, ja heti kun tykästyin niin se loppui!

Kanerva said...

Ihania neuleita. Minäkin ihastuin tuohon Regian sukkalangan väriin.

Annash said...

Mikä ihana Regian väri? Yritin heti kuukkeloida, mutta mikään ei nettipuotien sivuilla näyttänyt noin herkulliselta. Jos pyydän oikein kauniisti, niin kerrotko langan nimen ja värinumeron?

Pretty please with sugar on top?

Annash said...

Haa, nyt löytyi, vai löytyikö? Regia Color 5440?

kris said...

too many fab fo's in one post! it's not fair to the rest of us! ;-)

i love the jaywalkers, i love the zebra socks (i have some of that yarn as well!), love the hats. ahh. happy.

nat said...

Everything looks great! Those hats are really cute. :)

mari said...

silmukatti: kiitos :-)

uhoava gnu: Vielä on varastossa vähintään toinen mokoma! Tämä Regian lanka on yllättävän pehmeää, täytyy varmaan haalia sitä lisää.

kanerva: :-)

annash: juu, on se se 5440. Onkohan samaa lankaa muissa väreissä? Se on todella mukavan tuntuista, mutta ehkä itselleni tekisin eriväriset sukat.

kris & nat: thanks :-)

Stacey said...

All such beautiful finished objects!! Jaywalkers are still such a treat to see!

brooke said...

So many nice knitted things here. Love your Jaywalkers!